Luxe tuinkamer ingebouwde lamellen
Home
Projecten
Bunschoten - Spakenburg
volledig waterdichte inbouw lamellen tuinkamer

Bunschoten
Spakenburg

In Bunschoten-Spakenburg realiseerde Artino een prachtige overkapping. Het dak bestaat uit lamellen. Groot voordeel van dit type overkapping is dat de lamellen open kunnen draaien. Als de lamellen zijn gesloten, dan is de overkapping ook nog eens volledig waterdicht. Een ideale oplossing voor een prachtige locatie zoals deze. 

Bekijk collectie
Voelt dit als jouw project?

Ingebouwde lamellen

Het geheel ziet er prachtig uit en is volledig afgewerkt in dezelfde kleur als de rest van de constructie van de overkapping. Dit overdekte terras ziet er niet alleen prachtig uit bij zonnig weer, ook tijdens regenachtige dagen is het hier heerlijk vertoeven.

Zonwering en bescherming tegen de regen
Deze overkapping is extra speciaal omdat de constructie schuin is geplaatst. Ondanks deze schuine bouwstijl, zijn de lamellen toch zeer praktisch. Ze zorgen niet alleen voor perfecte zonwering: deze lamellen doen nog veel meer! Uitstekende bescherming bieden tegen de regen bijvoorbeeld. Deze gecreëerde overkapping is daarnaast niet alleen praktisch, hij is ook erg mooi en past uitstekend in de rest van de bouwstijl. 

meer projecten

Bekijk ook

Onze collecties combineren elegant, modern design met materialen van
de hoogste kwaliteit. Laat je inspireren door onze projecten.

maatwerk omhoog vouwende luiken

Vouwhefluiken - Uitdam

Bekijk project
Luxe tuinkamer met lamellen

Tuinkamer Goirle

Bekijk project
brochure aanvragen

Laat je
inspireren.

Onze gevelsystemen, overkappingen en tuinkamers komen natuurlijk het best tot hun recht bij jou thuis. Toch hebben we een mooie bloemlezing kunnen maken in onze brochure. Ontdek het zelf. 

Gratis brochure
mockup artino