Over ons

Over Artino.

Home
Over ons
ons verhaal

Artino. Outdoor Innovators

Artino biedt maatwerk terrasoverkappingen en tuinkamers met doek of lamellen, maar ook uitgebreide gevelsystemen. Vol passie, trots en deskundigheid werken wij elke dag om jou de beste en mooiste oplossing in zonnebescherming te geven. 

12+
Jaren ervaring in het maken van maatwerk zonnebescherming
250+
Projecten gerealiseerd in heel Nederland
9+
Een gemiddelde beoordeling van 9.5 door onze klanten.
waar wij het voor doen

Optimaal genieten van het buitenleven.

Klanten in binnen- en buitenland laten genieten van het buitenleven door hoogwaardig maatwerk in zonnesystemen te bieden. Dat is onze missie. De wens van onze klant is het uitgangspunt. Wij toveren zonwering om tot een persoonlijk statement met specialistisch maatwerk. Artino ontzorgt je daarbij volledig. Van het inventariseren van wensen tot aan het monteren van de constructie. Jij hoeft alleen maar te genieten. 

Artino | terrasoverkapping met doek
“Geef je façade een eigen karakter. Kies een expressie die bij je past. Samen maken we jouw leefruimte nog meer van jou.”
Tjeerd
Tjeerd Bottema
Operations, Artino
kwaliteit staat voorop

Een unieke aanpak

Artino bouwt elk project vanuit het niets op. Zo kunnen we precies creëren wat jij voor ogen hebt, ook als dat een centimeter meer of minder is dan de standaard. Ontdek zelf hoe we jouw droom realiseren. 

Meer over onze aanpak
Artino | Werkwijze en unieke aanpak
over ons

Ontmoet het team.

Wij zijn trots op ons team! Onze gedreven vakmensen werken
iedere dag aan unieke projecten.

Jasper-1
Jasper Vos

Sales

Geert jan
Geert-Jan Roos

Sales

Tjeerd Operations
Tjeerd Bottema

Operations

DSC_3325
Ronald van de Werfhorst

Engineer

DSC_3327
Helmer Roos

Operations

1 / 5
werken bij

Kom jij ons team versterken?

Wat is er nou mooier dan de wereld mooier maken? Dat is precies wat je doet bij Artino! Als jij wilt werken in een prettige werkomgeving met een no-nonsense team, dan moet je zeker even bij onze vacatures kijken. 

Bekijk onze vacatures
Artino | Montage gevelsysteem
brochure aanvragen

Laat je
inspireren.

Onze gevelsystemen, overkappingen en tuinkamers komen natuurlijk het best tot hun recht bij jou thuis. Toch hebben we een mooie bloemlezing kunnen maken in onze brochure. Ontdek het zelf. 

Gratis brochure
Artino-brochure

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van het laatste nieuws over onze bijzondere producten, nieuwe collecties en exclusieve, eenmalige acties.