Luxe tuinkamer met lamellen
wegschuifbare lamellen en glazen schuifwanden

Rockanje

In Rockanje heeft Artino een terrasoverkapping met uitschuifbare lamellen geplaatst. De lamellen van de terrasoverkapping geven verkoeling en volledige zonwering tijdens warme dagen en kunnen eenvoudig worden opgeborgen. Dankzij de glazen schuifwanden kun je de overkapping volledig afsluiten van de rest van de tuin, waardoor je ook op koude dagen kunt genieten van het terras.

Bekijk collectie

De terrasoverkapping met uitschuifbare lamellen is op maat gemaakt, zodat de overkapping naadloos aansluit op de rest van het pand. De grootte van de overkapping zorgt voor maximale zitruimte, zonder dat de doorgang naar de rest van het buitenvertrek wordt belemmerd. De terrasoverkapping met uitschuifbare lamellen is elektrisch te bedienen via Somfy. Bij regenachtig weer kan men zonder problemen buiten zitten, want de lamellen zijn 100% waterdicht. De glazen schuifwanden zorgen ervoor dat regen niet vanuit de zijkant onder de overkapping kan komen.

Voelt dit als jouw project?
meer projecten

Bekijk ook

Onze collecties combineren elegant, modern design met materialen van
de hoogste kwaliteit. Laat je inspireren door onze projecten.

Vouwhefluiken - Uitdam

Bekijk project
RK0571

Tuinkamer - Goirle

Bekijk project
brochure aanvragen

Laat je
inspireren.

Onze gevelsystemen, overkappingen en tuinkamers komen natuurlijk het best tot hun recht bij jou thuis. Toch hebben we een mooie bloemlezing kunnen maken in onze brochure. Ontdek het zelf. 

Gratis brochure
mockup artino