DSC_2366
Terrasoverkapping met screens

Kropswolde

In Kropswolde heeft Artino op een prachtige locatie een terrasoverkapping boven de jacuzzi geplaatst. De terrasoverkapping is op maat gemaakt en zorgt voor beschutting tijdens het rustmoment. De terrasoverkapping in combinatie met de screens maakt het voor de familie een fijne plek om van het buitenleven te genieten. 

Als aanvulling op de terrasoverkapping met doek zijn er verticale G90 screens geplaatst. Deze strak afgewerkte screens zijn geplaatst om het felle zonlicht tegen te houden. Hierdoor kan de familie op zomerse dagen heerlijk koel onder de terrasoverkapping vertoeven. De screens zijn windvast. Bij wind hoor je weinig tot geen geluid en geklapper door de screens.

De antraciete terrasoverkapping met kantelbare lamellen sluit mooi aan bij de uitstraling van de woning. Deze lamellen overkapping is 100% wind- en waterdicht.

Bekijk collectie

In een bestaande constructie tegen het huis aan is ook een lamellendak geplaatst. Als het regent kunnen de lamellen gesloten worden waardoor de meubels droog blijven en het water via de goten afgevoerd wordt. Zodra de zon doorkomt kunnen de lamellen gekanteld worden op elke gewenste stand tot 140°, zo kan de familie zelf bepalen hoeveel zonlicht ze binnen laten op hun terras en door de ramen hun woning in.

 

 

 

Voelt dit als jouw project?
meer projecten

Bekijk ook

Onze collecties combineren elegant, modern design met materialen van
de hoogste kwaliteit. Laat je inspireren door onze projecten.

Zutphen overview

Houten schuifpanelen - Zutphen

Bekijk project
DSC_6527

Vouwhefluik Beetsterzwaag

Bekijk project
brochure aanvragen

Laat je
inspireren.

Onze gevelsystemen, overkappingen en tuinkamers komen natuurlijk het best tot hun recht bij jou thuis. Toch hebben we een mooie bloemlezing kunnen maken in onze brochure. Ontdek het zelf. 

mockup artino