Lamellen schuifluiken elektrisch
houten schuifpanelen

Zutphen

In Zutphen heeft Artino elektrische schuifpanelen mogen leveren en monteren. De schuifluiken zijn geplaatst over een breedte van maar liefst 14,5 meter. De prachtige houten schuifluiken geven de woning een eigenzinnig en sfeervol karakter.

Bekijk collectie

Optimaal gebruik

De klant heeft voor schuifpanelen gekozen vanwege de flexibiliteit, het design en de isolerende en warmtewerende eigenschappen. Schuifluiken zijn namelijk isolerend in de winter en warmtewerend in de zomer. Op deze manier wordt de achtergevel in de zomer beschermt tegen oververhitting en in de winter krijgt de zon de ruimte om de achtergevel aangenaam te verwarmen.

De familie heeft gekozen voor telescopisch schuivende luiken. Met dit systeem kunnen meerdere schuifluiken in één vloeiende beweging tegelijk worden bewogen via smartphone of afstandsbediening. Een gebruiksvriendelijk systeem en zeer gemakkelijk in gebruik.

 

Voelt dit als jouw project?
meer projecten

Bekijk ook

Onze collecties combineren elegant, modern design met materialen van
de hoogste kwaliteit. Laat je inspireren door onze projecten.

Tuinkamer Goirle

Tuinkamer - Goirle

Bekijk project
Rockanje project vooraanzicht

Tuinkamer - Rockanje

Bekijk project
brochure aanvragen

Laat je
inspireren.

Onze gevelsystemen, overkappingen en tuinkamers komen natuurlijk het best tot hun recht bij jou thuis. Toch hebben we een mooie bloemlezing kunnen maken in onze brochure. Ontdek het zelf. 

Gratis brochure
mockup artino