luiken voor horeca
Home
Projecten
Utrecht, Hoog catherijne
vouwhefluiken met houten bekleding

Utrecht, Hoog Catherijne

In Utrecht heeft Artino voor winkelcentrum Hoog Catharijne lamellen vouwluiken mogen plaatsen. De stijlvolle combinatie van antraciet en hout geven de winkelpui een strakke look passend bij de moderne uitstraling van het winkelcentrum. 

Bekijk collectie

Stijlvolle inbraakbeveiliging

De opwaartse vouwluiken zijn met een druk op de knop te openen en te sluiten. Winkeliers kunnen door middel van de lamellen vouwluiken hun winkelpui afsluiten. De vouwhefluiken zijn daarnaast inbraak werend. Door de lamellen vouwluiken na sluitingstijd te laten zakken wordt de winkelpui afgesloten. De winkel wordt op deze manier beschermt tegen ongewenste gasten van buitenaf. De opwaartse vouwluiken geven de winkelpui een unieke uitstraling. Doordat de vouwluiken naar boven geopend worden nemen ze daarnaast geen onnodige ruimte in beslag. Ideaal voor winkeliers met een schaarse winkelruimte. Uw winkelpui afsluiten met lamellen vouwluiken? Vraag het Artino!

Voelt dit als jouw project?
meer projecten

Bekijk ook

Onze collecties combineren elegant, modern design met materialen van
de hoogste kwaliteit. Laat je inspireren door onze projecten.

Zutphen overview

Houten schuifpanelen - Zutphen

Bekijk project
DSC_6527

Vouwhefluik Beetsterzwaag

Bekijk project
brochure aanvragen

Laat je
inspireren.

Onze gevelsystemen, overkappingen en tuinkamers komen natuurlijk het best tot hun recht bij jou thuis. Toch hebben we een mooie bloemlezing kunnen maken in onze brochure. Ontdek het zelf. 

mockup artino