zonwering in de tuin
Home
Projecten
Honselerdijk
Terrasoverkapping met screens

Honseler-dijk

In Honselerdijk heeft Artino op een prachtige locatie een terrasoverkapping met screens geplaatst. De terrasoverkapping is op maat gemaakt en overdekt de hele breedte van het terras. De terrasoverkapping in combinatie met de screens maakt het voor de familie een fijne plek om van het buitenleven te genieten. 

Als aanvulling op de terrasoverkapping met doek zijn er verticale G90 screens geplaatst. Deze strak afgewerkte screens zijn geplaatst om het felle zonlicht tegen te houden. Hierdoor kan de familie op zomerse dagen heerlijk koel onder de terrasoverkapping vertoeven. De screens zijn windvast. Bij wind hoor je weinig tot geen geluid en geklapper door de screens.

De antraciete terrasoverkapping met doek sluit mooi aan bij de uitstraling van de woning. Het doek is 100% waterdicht en bestand tot windkracht 8. Waardoor de familie ook met regen en wind droog onder de overkapping kan zitten. De terrasoverkapping creëert samen met de screens een prettig en weerbestendig terras waar de familie veel zomeravonden zal doorbrengen.

Bekijk collectie Bezoek onze showroom
Voelt dit als jouw project?
Maak een afspraak
meer projecten

Bekijk ook

Onze collecties combineren elegant, modern design met materialen van
de hoogste kwaliteit. Laat je inspireren door onze projecten.

Zutphen overview

Houten schuifpanelen - Zutphen

Bekijk project
DSC_6527

Vouwhefluik Beetsterzwaag

Bekijk project
brochure aanvragen

Laat je
inspireren.

Onze gevelsystemen, overkappingen en tuinkamers komen natuurlijk het best tot hun recht bij jou thuis. Toch hebben we een mooie bloemlezing kunnen maken in onze brochure. Ontdek het zelf. 

Gratis brochure
mockup artino