overkapping aan huis
Terrasoverkapping met uitschuifbaar doek

Hoogkarspel

In Hoogkarspel heeft Artino een terrasoverkapping met uitschuifbaar doek mogen plaatsen. Het doek van de terrasoverkapping geeft verkoeling tijdens warme dagen en is met de elektrische bediening eenvoudig weer opgeborgen. Het doek weert direct zonlicht en de warmte die dat produceert, maar laat licht nog wel deels door. Hierdoor wordt het niet te donker onder de overkapping.

 

Bekijk collectie

Optimaal comfort

De terrasoverkapping met uitschuifbaar doek is op maat gemaakt, zodat de overkapping naadloos aansluit op de rest van het pand. De grootte van de overkapping zorgt voor maximale zitruimte, zonder dat de doorgang naar de rest van de tuin wordt belemmerd. Doordat de terrasoverkapping verbonden is aan de woning kan het doek niet recht worden afgesneden. De gevelbekleding en goot van de uitbouw steekt namelijk uit. Voor een perfecte afwerking is het doek daarom op maat uitgesneden.

De terrasoverkapping met uitschuifbaar doek is elektrisch schuifbaar met een Somfy bediening. Bij regenachtig weer kan er zonder problemen buiten gezeten worden, want het doek is 100% waterbestendig.

Voelt dit als jouw project?
meer projecten

Bekijk ook

Onze collecties combineren elegant, modern design met materialen van
de hoogste kwaliteit. Laat je inspireren door onze projecten.

Zutphen overview

Houten schuifpanelen - Zutphen

Bekijk project
DSC_6527

Vouwhefluik Beetsterzwaag

Bekijk project
brochure aanvragen

Laat je
inspireren.

Onze gevelsystemen, overkappingen en tuinkamers komen natuurlijk het best tot hun recht bij jou thuis. Toch hebben we een mooie bloemlezing kunnen maken in onze brochure. Ontdek het zelf. 

Gratis brochure
mockup artino