Horeca overkapping lamellen
Terrasoverkapping met kantelbare lamellen

Lunteren

In Lunteren heeft Artino een  terrasoverkapping met kantelbare lamellen voor de Lunterse Boer mogen plaatsen. De lamellen van de terrasoverkapping geven verkoeling en volledige zonwering tijdens warme dagen en kunnen eenvoudig worden opgeborgen. Een aantal van deze lamellen zijn voorzien van inbouwverlichting, zodat het terras altijd goed verlicht is. Ook de palen van de terrasoverkapping zijn voorzien stijlvolle verlichting, hierdoor is het terras goed zichtbaar en extra sfeervol in het donker.

 

Bekijk collectie

Ultieme veelzijdigheid voor de horeca

De terrasoverkapping met kantelbare lamellen is op maat gemaakt, zodat de overkapping naadloos aansluit op de rest van het pand. De grootte van de overkapping zorgt voor maximale zitruimte en comfort voor de gasten.

De terrasoverkapping met uitschuifbare lamellen is elektrisch schuifbaar met een Somfy bediening. Bij regenachtig weer kan er zonder problemen buiten gezeten worden, want de lamellen zijn 100% waterdicht. De glazen schuifwanden zorgen ervoor dat regen niet vanuit de zijkant onder de overkapping kan komen.

Voelt dit als jouw project?
meer projecten

Bekijk ook

Onze collecties combineren elegant, modern design met materialen van
de hoogste kwaliteit. Laat je inspireren door onze projecten.

Zutphen overview

Houten schuifpanelen - Zutphen

Bekijk project
DSC_6527

Vouwhefluik Beetsterzwaag

Bekijk project
brochure aanvragen

Laat je
inspireren.

Onze gevelsystemen, overkappingen en tuinkamers komen natuurlijk het best tot hun recht bij jou thuis. Toch hebben we een mooie bloemlezing kunnen maken in onze brochure. Ontdek het zelf. 

mockup artino