Artino-maatwerk-lamellen-overkapping-02.jpg
Home
Projecten
Honselerdijk
Vrijstaande overkapping met uitschuifbare lamellen

Utrecht

In Utrecht heeft Artino een vrijstaande overkapping voorzien van uitschuifbare lamellen. Deze lamellen zorgen niet alleen voor comfort en verkoeling, ze zorgen er ook voor dat de vrijstaande overkapping een prachtig geheel vormt met de tuin. Tijdens warme zonnige dagen zorgen de lamellen voor volledige zonwering. In het vroege voorjaar wordt onder deze prachtige overkapping juist extra genoten van de zon, door de lamellen te draaien of de lamellen volledig weg te schuiven. 

Bekijk collectie

Buiten genieten tijdens warme en koude dagen
De familie uit Utrecht, waar Artino deze overkapping van lamellen mocht voorzien,  geniet nu het hele jaar van het buitenleven. In de zomer zorgen de lamellen voor verkoeling. Sinds deze vrijstaande overkapping is voorzien van deze op maat gemaakte overkapping, geniet het gezin nog meer van de prachtige tuin. Tijdens regenachtige avonden zit de familie heerlijk droog. Als de temperaturen dalen en het koud wordt, zet de familie de prachtige design heater aan. 

Ideaal gebruikscomfort
De bediening van de uitschuifbare lamellen is heel eenvoudig: via een knop regelt de familie eenvoudig of de lamellen openen of juist meer sluiten. Daarmee is deze terrasoverkapping een echte aanwinst voor deze tuin. Eerlijk is eerlijk: de overkapping ziet er ook nog eens stijlvol en heel comfortabel uit. 

Voelt dit als jouw project?
meer projecten

Bekijk ook

Onze collecties combineren elegant, modern design met materialen van
de hoogste kwaliteit. Laat je inspireren door onze projecten.

Zutphen overview

Houten schuifpanelen - Zutphen

Bekijk project
DSC_6527

Vouwhefluik Beetsterzwaag

Bekijk project
brochure aanvragen

Laat je
inspireren.

Onze gevelsystemen, overkappingen en tuinkamers komen natuurlijk het best tot hun recht bij jou thuis. Toch hebben we een mooie bloemlezing kunnen maken in onze brochure. Ontdek het zelf. 

Gratis brochure
mockup artino