DSC_3903
Schuifpaneel hout

Vught

Voor deze klant is privacy van het hoogste belang, met een wens dit op een speelse wijze te integreren. De schuifluiken, die de volledige voorgevel kunnen bedekken, brengen een speelse dynamiek in het aanzicht van het huis. Zo bepaal je zelf waar je schaduw en privacy wilt en waar niet. De gebruikte Fraké houten lamellen ademen een sfeer van warmte uit, die zowel aan de binnen- als de buitenkant voelbaar is.

Bekijk collectie

Een warme uitstraling

Deze schuifluiken bieden niet alleen gemak door hun handmatige bediening, waardoor ze moeiteloos in elke gewenste positie vastgezet kunnen worden, maar dragen ook bij aan de charmante uitstraling van de moderne villa met hun stijlvolle bekleding.

Rekening houdend met uw privacyvoorkeuren, hebben we de afstand tussen de lamellen nauwkeurig afgestemd. Dit zorgt ervoor dat u nog altijd van het uitzicht naar buiten kunt genieten, terwijl voorbijgangers nauwelijks een blik naar binnen kunnen werpen.

Voelt dit als jouw project?
meer projecten

Bekijk ook

Onze collecties combineren elegant, modern design met materialen van
de hoogste kwaliteit. Laat je inspireren door onze projecten.

Zutphen overview

Houten schuifpanelen - Zutphen

Bekijk project
DSC_6527

Vouwhefluik Beetsterzwaag

Bekijk project
brochure aanvragen

Laat je
inspireren.

Onze gevelsystemen, overkappingen en tuinkamers komen natuurlijk het best tot hun recht bij jou thuis. Toch hebben we een mooie bloemlezing kunnen maken in onze brochure. Ontdek het zelf. 

mockup artino