Nieuw in ons assortiment: Design overkapping!

Vernieuwde staanders voor overkappingen met lamellen of overkappingen met doek:    Een artistieke uitstraling

Deze aluminium staanders kunnen op flexibele wijze op elke gewenste positie worden geplaatst, waardoor een unieke en exclusieve buitenruimte wordt gecreëerd. Of het nu gaat om een vrijstaande overkapping of een montage tegen de gevel, deze staanders bieden een nieuw niveau van esthetiek en functionaliteit.

Integratie van deze staanders met diverse overkappingsoplossingen

Ontdek de veelzijdige toepassingsmogelijkheden van dit systeem. Het kan naadloos worden geïntegreerd met horizontale lamellendaken met wegschuifbare en kantelbare daken, evenals horizontale PVC doekoverkappingen. Dit systeem biedt een verfijnde uitstraling en past perfect bij verschillende pergola-oplossingen, waardoor elke buitenruimte een gepersonaliseerde touch krijgt.

Unieke kenmerken: Glazen wanden en verticale lamellen

Niet alleen geschikt voor overkappingen met lamellen of doek, maar ook voor het integreren met andere elementen zoals glazen wanden en verticale lamellen. Dit biedt de mogelijkheid om de buitenruimte aan te passen aan de individuele smaak en behoeften, waardoor een samenhangend geheel ontstaat tussen de verschillende elementen.

Geïntegreerde afwatering en esthetiek in smalle staanders

Deze slankere staanders herbergen niet alleen de afwatering, maar dragen ook bij aan de visuele aantrekkingskracht van het geheel. De combinatie van efficiënte afwatering en artistiek ontwerp zorgt voor een overkapping die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk is, wat bijdraagt aan de algehele buitenervaring.

Met dit systeem worden doekoverkappingen en lamellenoverkappingen getransformeerd tot ware kunstwerken, waarbij functionaliteit en esthetiek naadloos samenkomen. U bepaalt de positie en de type staanders zoals u hieronder kunt zien een aantal voorbeelden van de keuzes die u heeft m.b.t. de posities van de staanders.

De integratie met diverse elementen en de aandacht voor zowel afwatering als design maken dit systeem een uniek product in ons assortiment!

Wil je meer weten?
Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan.
gerelateerde artikelen
brochure aanvragen

Laat je
inspireren.

Onze gevelsystemen, overkappingen en tuinkamers komen natuurlijk het best tot hun recht bij jou thuis. Toch hebben we een mooie bloemlezing kunnen maken in onze brochure. Ontdek het zelf. 

mockup artino

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van het laatste nieuws over onze bijzondere producten, nieuwe collecties en exclusieve, eenmalige acties.