Wat kost een maatwerk gevelsysteem?

De prijs van onze maatwerk luiken hangt van meerdere aspecten af, lees verder om een beeld te krijgen waar rekening mee gehouden moet worden:

Bekleding

Bij onze gevelsystemen bieden we een breed scala aan gevelbekleding, van aluminium tot thermisch gemodificeerd hout. We hechten waarde aan de persoonlijke keuzes en gaan verder dan de voorbeelden die we bieden. In samenwerking met jou geven we deskundig advies en werken we samen aan de perfecte bekleding voor de luiken. Wat de persoonlijke voorkeur ook is, we zorgen ervoor dat elk project een op maat gemaakte weerspiegeling is van jouw wensen en behoeften. Bovendien kunnen we de graadhoek van de lamellen aanpassen om meer privacy te creëren en de hoeveelheid zonlicht te reguleren.

IMG_9315

Aantal en afmetingen

Het aantal panelen en de afmetingen spelen een grote rol in de investering van uw project. De afmetingen van de panelen hebben slechts een kleine invloed op de prijs, aangezien het merendeel van de kosten in het systeem zelf zit. Daarom zullen de prijzen niet aanzienlijk stijgen bij grotere afmetingen. Bovendien geldt dat hoe meer panelen je aanschaft, des te lager de prijs per paneel wordt.

Type systeem

Artino maakt vier soorten gevelsystemen. Voor elk gevelsysteem van Artino gebruiken wij andere materialen en hier zitten verschillende kosten aan verbonden. Uiteindelijk kies je voor het type gevelsysteem waarvan deze het beste bij jou en je woning past! Hieronder vindt je ze op een rijtje:

- Vouwhefluiken

- Schuifpanelen

- Vouwschuifluiken

- Structurele zonwering

Zutphen detail

Elektrisch of handmatig bediende panelen

Wij bieden de flexibiliteit om te kiezen tussen handmatige bediening en elektrische bedieningsopties. Met elektrische bediening kunnen onze luiken op afstandsbediening worden aangesloten, of zelfs op een domoticasysteem waardoor het comfort en de veiligheid van een woning aanzienlijk worden verbeterd. Dit betekent dat klanten in staat zijn om hun luiken te openen en sluiten met één druk op de knop. Handmatig of Elektrisch, de gemiddelde inbreker wordt ontmoedigd door onze luiken. Wat uw voorkeur ook is, wij passen onze systemen aan om aan uw wensen te voldoen.

 

Bestaande situatie of nieuwbouw

Ook de situatie van de woning speelt een grote rol in het ontwerp en de installatie van onze zonweringpanelen. In een nieuwbouwsituatie hebben we vaak de ideale omstandigheden om luiken strak en naadloos te integreren in het ontwerp, wat zorgt voor een strakke afwerking. Echter, bij bestaande situaties kan het ontwerp en de installatie iets complexer zijn. Er kunnen aanpassingen nodig zijn om de luiken aan te passen aan de bestaande structuur en iets meer tijd in het ontwerpen zitten.

 

Montage & service

De montage van onze luiken word uitgevoerd onze eigen monteurs bij je thuis. In overleg zorgen we ervoor dat al jouw wensen zorgvuldig worden gerealiseerd.

Met een onderhoudsovereenkomst zorgen we ervoor dat je altijd zorgeloos kunt genieten van de Artino luiken!

DSC_6527

Jouw maatwerk luik van Artino

Wil je een maatwerk gevelsysteem voor je woning? Dan kunnen wij je verder helpen. Omdat wij een eigen engineeringsteam hebben, kunnen wij ook écht maatwerk leveren.

Omdat er veel aspecten zijn om rekening mee te houden, kunnen we niet zo snel een indicatie geven. 

Maar we hebben wel een voorbeeld voor jou gemaakt om je toch een idee te geven:

Vouwschuifluiken

In deze situatie zijn 8 panelen gemaakt, waarvan 4 aan elke zijde naadloos kunnen worden verschoven. Deze panelen meten 60cm x 230cm en de rails zijn onder het kozijn gemonteerd. De panelen zijn vervaardigd met hoogwaardige aluminium lamellen en gepoedercoat in RAL 9011. Deze handmatig bediende vouwschuifluiken kosten ca. € 15.000.

Vouwschuifluiken

 

Vraag een offerte aan om erachter te komen wat een gevelsysteem in jouw situatie zou kosten.

In onze showroom ben je welkom voor advies en inspiratie. Maak een afspraak en kom gezellig langs!

Wil je meer weten?
Vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan.
Offerte aanvragen
gerelateerde artikelen
brochure aanvragen

Laat je
inspireren.

Onze gevelsystemen, overkappingen en tuinkamers komen natuurlijk het best tot hun recht bij jou thuis. Toch hebben we een mooie bloemlezing kunnen maken in onze brochure. Ontdek het zelf. 

Gratis brochure
mockup artino

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Met onze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte van het laatste nieuws over onze bijzondere producten, nieuwe collecties en exclusieve, eenmalige acties.